Scoren met SEO

Boost je traffic en omzet

Klaar voor de volgende stap en wil je écht succes met je website? Leer ook hoe je kunt scoren met SEO en geef een boost aan je bezoekersverkeer en omzet!

Het complete systeem om hoog in Google te komen

1.
SEO VAN A TOT Z

Scoren met SEO geeft je het complete stappenplan om bovenaan in Google te komen. Van zoekwoordenonderzoek en SEO-teksten schrijven tot technische optimalisatie en linkbuilding: je vindt het in deze cursus.

2.
PRAKTISCH EN TO THE POINT

De SEO-cursus is gericht op de praktijk. In uitgebreide modules met video's, samenvattingen en checklists zie je precies hoe je je website hoog in Google kunt krijgen. Geen theoretische of overbodige info: de cursus is to the point en gericht op resultaat.

3.
ONLINE SUCCES DOOR MEER TRAFFIC EN OMZET

De cursus laat je niet alleen zien hoe je meer bezoekersverkeer naar je site haalt, maar ook hoe je die extra bezoekers omzet in klanten. In een speciale bonusmodule leer je hoe je van je website een echte klantmagneet maakt.

4.
100% ONLINE: INLOGGEN EN AAN DE SLAG

De SEO-cursus is 100% online. Je krijgt in één keer toegang tot de volledige cursus, zodat je in je eigen tempo kunt studeren. Het is een kwestie van inloggen en aan de slag!

Aan de slag: Scoren met SEO

In een serie van videolessen zie je precies hoe je hoog in Google kunt komen met je website. Heldere en praktische uitleg, gericht op resultaat.

In de cursus vind je video's, tekstuitleg, links naar verdere info en handige tools. Maar ook samenvattingen, spreadsheets en checklists.

Direct toegang tot de volledige cursus en studeren in je eigen tempo. Scoren met SEO geeft je alles in handen om van je website een echt succes te maken! 

Over de docent

Toen ik voor mezelf begon als tekstschrijver en vertaler, was een website maken een van de eerste dingen die ik deed. Voor een ondernemer is een website tegenwoordig onmisbaar om aan nieuwe klanten te komen. Maar bezoekers naar mijn website krijgen... dat bleek nog niet zo eenvoudig!

Op een gegeven moment ontdekte ik SEO (zoekmachineoptimalisatie). Een methode om gratis bezoekers naar je site te krijgen door hoog in Google te komen op belangrijke zoekwoorden. Ik ging intensief aan de slag met SEO door boeken te lezen, cursussen te volgen en mijn kennis in de praktijk toe te passen. En met succes.

Toen ik zag wat voor resultaten ik kon boeken met mijn eigen website, besloot ik om ook voor klanten aan de slag te gaan als SEO-specialist en -tekstschrijver. Inmiddels heb ik al vele ondernemers ​geholpen met het verbeteren van hun vindbaarheid op internet.

"Met deze SEO-cursus wil ik graag mijn kennis delen en laten zien hoe je zélf je website hoger in Google kunt krijgen. Technische kennis of een groot marketingbudget is helemaal niet nodig. Iedereen kan met SEO aan de slag. Scoren met SEO brengt je snel op weg naar een beter vindbare site, meer bezoekers en meer omzet.

Ik wens je veel succes met de cursus en je website!"

Michiel Brand

www.tekstmeester.nl

Dit leer je in de cursus Scoren met SEO

Alle tips & tricks om hoog in Google te komen

1. Inleiding in SEO

 • Traffic-explosie: de kracht van SEO
 • SEO vs SEA
 • Hoe werkt een zoekmachine: de geheimen van Google
 • Breng je site naar de top: de 3 pijlers van SEO

2. De basis van je SEO-campagne: zoekwoordenonderzoek

 • Wat maakt een goed zoekwoord
 • De sleutel tot succes: longtail-zoekwoorden
 • Zo vind je de beste zoekwoorden voor je site
 • Klassiek zoekwoordenonderzoek
 • Zoekwoorden afkijken van je concurrenten

3. Optimaliseer je website voor de juiste zoekwoorden

 • Zoekwoorden indelen voor een goede contentstructuur
 • SEO-teksten die scoren: zo schrijf je ze

4. Maak je site SEO-proof

 • De ideale websitestructuur voor Google
 • Je site zoekmachinevriendelijk maken
 • Een voorkeursdomein instellen
 • De SEO-gezondheid van je site: Google Search Console

5. Linkbuilding-blueprint: meer traffic naar je site

 • Linkbuilding: voor een beter vindbare site
 • Basislinks: de makkelijkste manieren om links te scoren
 • De 4 beste en meest effectieve linkbuildingtactieken

6. Resultaten van je SEO-werkzaamheden meten

 • Google Analytics: inzicht in je websitestatistieken
 • Zoekverkeer, links en rankings meten

7. Bonus - Hoe je zorgt dat Google je site geweldig vindt (en blijft vinden)!

 • SEO-tactieken: whitehat en blackhat
 • Over Panda's en Pinguïns: zo hou je Google te vriend 

8. Bonus - Maak van je bezoekers klanten

 • Zo maak je een goede eerste indruk
 • 5 onmisbare tips voor een hogere conversie
 • Bananen en landingspagina's: maak van je website een klantmagneet

Wat anderen over de SEO-cursus zeggen...

EEN STEVIGE BASIS VOOR ONLINE SUCCES

Helder uitgelegd, actueel en compleet: deze cursus biedt webmasters een stevige basis voor online succes.


Ik draai al lang mee op internet, maar heb in deze cursus nieuwe tips en trucs opgedaan. Een aanrader!


André Gussekloo (SEO-tekstschrijver)

www.andregussekloo.nl 

Rutger Steenbergen

VOOR IEDEREEN DIE SERIEUS WERK WIL MAKEN VAN SEO

Over SEO kun je online enorm veel lezen, maar als beginner raak je al snel het spoor bijster. Het is te veel en structuur ontbreekt. Michiel brengt die structuur wél aan in zijn SEO-cursus en neemt de cursist letterlijk bij de hand.

Van het vinden van waardevolle zoektermen tot het logisch indelen van je site en het schrijven van SEO-teksten: alle aspecten komen aan bod. Daarbij toont hij gedetailleerd de werking van handige SEO-tools en deelt hij volop praktische tips en strategieën.

Na afloop van deze basistraining weet je echt hoe SEO werkt en kun je direct aan de slag met het beter vindbaar maken van je website. Een aanrader voor iedereen die serieus werk wil maken van SEO! 

Rutger Steenbergen (tekstschrijver en SEO-trainer)

www.seozwolle.nl

Bas van Nistelrooij

FIJNE, GOEDE EN OVERZICHTELIJKE LESSEN

Duidelijke video’s met een fijne samenvatting onder de video’s.

Goede informatie en handige tips!

Bas van Nistelrooij

www.promofit.nl

Joanne Oedit

DUIDELIJKE SEO-CURSUS

Ik heb de cursus Scoren met SEO met veel plezier gevolgd. De lesstof is duidelijk, bevat veel nuttige links en goede voorbeelden.

Een fijne verdieping in een onderwerp waar ik al langer meer over wilde weten, aanrader voor ieder ander met interesse in SEO!

Joanne Oedit

Frederique Molenaar

STAP VOOR STAP LEREN ZELF SEO TE DOEN

Ik dacht dat SEO hogere wiskunde was en niet te doen door mijzelf. Maar ik moest er toch meer van weten om mijn site beter vindbaar te maken, dus ben ik de uitgebreide online cursus Scoren met SEO gaan doen.

Voor weinig geld een uitgebreide en heldere cursus waarin je stap voor stap leert zelf je SEO te doen!

Frederique Molenaar

www.fmfotografie.nl

Benita Schak

COMPLETE EN DUIDELIJKE UITLEG OM JE SITE SEO-PROOF TE MAKEN

In de online cursus 'Scoren met SEO' geeft Michiel een complete en duidelijke uitleg over hoe je zelfstandig jouw website 'SEO proof' kunt maken. De video's zijn van behapbare lengte en alle gesproken tekst heeft hij op een overzichtelijke manier uitgeschreven. Dit is handig als je gauw iets wilt opzoeken en niet de hele video opnieuw wilt kijken.

Tevens geeft hij tips over handige betaalde en gratis tools die je kunt gebruiken. Bovendien staat hij via de mail altijd klaar om vragen te beantwoorden. Ik zou de cursus 'Scoren met SEO' zeker aanbevelen!

Benita Schak

Voor wie is deze SEO-cursus geschikt?

Ondernemers en marketeers

Deze SEO-cursus is geschikt voor ondernemers met een eigen website. Maar ook voor marketeers die voor klanten werken en meer kennis willen opdoen over SEO.

Als je zelf aan de slag wilt met SEO

In deze cursus leer je hoe je zélf de vindbaarheid van je site kunt verbeteren. Technische kennis of een groot marketingbudget is niet nodig. Iedereen kan met SEO aan de slag.

Als je meer omzet wilt behalen met je website

Wil je graag meer rendement halen uit je website? Scoren met SEO maakt je website beter vindbaar en laat je zien hoe je een boost kunt geven aan je bezoekersverkeer én omzet!

Deelnemen zonder risico

WebwijsAcademie staat 100% achter deze SEO-cursus. Alles wat je leert in de cursus kun je direct toepassen om je website beter vindbaar te maken.

Mocht je toch om welke reden dan ook niet tevreden zijn over de cursus, laat het ons dan binnen 14 dagen na aankoop weten. Dan krijg je gewoon het aankoopbedrag teruggestort. Je loopt dus geen enkel risico.

Sneak Peek

Alvast een beetje een indruk krijgen van de SEO-cursus? Hieronder kun je een video bekijken van Module 1 (Inleiding in SEO).

In de video leer je wat de 3 pijlers van SEO zijn en hoe je die kunt gebruiken om hoger in Google te komen.

Start direct met de SEO-cursus

Wil je jouw website beter vindbaar maken en een echte boost geven aan je bezoekersverkeer en omzet? Schrijf je dan vandaag nog in en doe mee met de cursus Scoren met SEO!

SEO-cursus Scoren met SEO

Eenmalige investering van € 97

FAQ

Heb je nog vragen?

Is de cursus up-to-date?

Hoelang krijg ik toegang tot de cursus Scoren met SEO?

Kan ik gelijk alle lessen volgen?

Hoe/waar kan ik de cursus volgen?

Moet ik nog extra investeren in bijv. betaalde tools?

Hoe kan ik betalen?

Wat als ik toch niet helemaal tevreden ben?

Niet het antwoord gevonden op je vraag?

Wat anderen over de SEO-cursus zeggen...

Martina van Deun

GOED TE VOLGEN VIDEO'S EN HELDERE UITLEG

Voordat ik met de Scoren met SEO cursus ben begonnen, heb ik veel gezocht op internet naar een redelijk geprijsde en overzichtelijke SEO training voor beginners. Het aanbod van Michiel viel me op door een duidelijke uitleg wat de cursus inhoudt en verder geen toeters of bellen, noch irritante aansporingen om maar te kopen.

Zo bleek de cursus ook uit te pakken: goed te volgen instructievideo's en heldere schriftelijke uitleg, zodat je tijdens het werk snel iets op kunt zoeken. Het geeft je een uitstekend beeld van wat je zelf kunt doen om je site te verbeteren. Michiel was ook snel te bereiken met een verdere vraag die ik had, wat je het gevoel geeft een goede back-up te hebben. Ik kan de cursus aan ieder aanbevelen die meer inzicht wil krijgen in SEO!

Martina van Deun
www.zamatours.net

Vanda Zocca

DUIDELIJKE, GESTRUCTUREERDE EN COMPLETE SEO-CURSUS

Op internet vind je veel informatie over SEO, maar je mist het totaalbeeld, de rationale en de relatie tussen de verschillende (Google) Tools met de eigen website. In deze cursus wordt op een gestructureerde manier alles uitgelegd over wat er bij komt kijken als je met SEO aan de slag wil.

Michiel Brand vertelt op een rustige en zeer duidelijke manier. Bij iedere les begint hij met een overzicht van wat hij gaat behandelen en aan het einde geeft hij een samenvatting. Wat heel fijn is, is dat je de video’s altijd terug kan zien en dat bij iedere video een handout aanwezig is zodat je de lesstof ook nog kan nalezen. Tijdens de cursus had ik nog enkele vragen en daar kreeg ik snel en duidelijk antwoord op. Kortom, deze cursus is zeer zeker een aanrader!

Vanda Zocca

Bas Cuijpers

DUIDELIJK EN LEERZAAM, ELKE EURO DUBBEL EN DWARS WAARD

Deze cursus is elke euro dubbel en dwars waard! Met eenvoudige, heldere voorbeelden zie je meteen hoe je de theoretische SEO-handvatten kunt toepassen in de praktijk.

Ook kun je zelf de volgorde van de verschillende onderdelen bepalen, wat ik erg prettig vond. Zo kon ik de voor mij actueel relevante onderdelen als eerste doorlopen, in plaats van alles in chronologische volgorde te moeten volgen. Veel dank aan de maker van deze SEO-cursus!

Bas Cuijpers

www.cuijperscommunicatie.nl

Ook meer succes behalen met je website?